неделя, 3 април 2011 г.

MediaWiki User talk: Sladuna


През март 2011 г. в гр. Пловдив се основа клуб "Прометей", чиито основатели са Мария Чулова, Людмил Попов, Дора Андонова, Петър Упинов, Елена Тодорова и Блага Стоенчева.
В партньорство с Пловдивска телевизия "Тракия" с управител Евгений Тодоров и вестник "Достойнство" с главен редактор Людмил Попов ще развиваме следните дейности:
уебсайт "Прометей"
e-mail: chulova@mail.bg
editor: Mariya Chulova
administrator: Peter Upinov
Bank Account: UniCredit Bulbank
BIC UNCRBGSF
IBAN: BG79UNCR75271055749828
Адрес за абонамент за списание "Прометей" и за изпращане на авторски материали в гр. Пловдив, ул. "Ил. Макариополски" № 26.
Всички автори ще попълват декларация, че действително представят лично творчество и идеи, че нямат плагиатско съдържание всички от предоставените материали и че сами ще проявят интерес да си получат печатното издание.
За контакти: Мария Чулова

3 коментара:

  1. http://spisanieprometheus.blogspot.com
    http://netlog/mimachulova

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря на Даниела Белева, че стана последовател на единия ми блог "Прометей". Там администрирам два блога под същото име. Възможно е да ги разгранича в рубриките политика и законодателство.

    ОтговорИзтриване
  3. Студентски клуб за филология, култура и политика „Прометей” обявява конкурс за есе на български език с резюме на английски език на тема „Освободен ли е Прометей?”.
    Студентите, които желаят да се включат в клуб „Прометей”, да изпращат есетата си на адрес:
    Мария Чулова
    Ул. „Иларион Макариополски” 26,
    Гр. Пловдив 4000
    Или на електронен адрес: chulova@mail.bg
    http://spisanieprometheus.blogspot.com
    http://prometeus.hit.bg/index.html
    http://mimachulova.blogspot.com
    Списанието за филология, култура и политика „Прометей” е продължител на идеите на списание „Прометей” /1939-1943/, като се приемат всички студенти, които са готови да разширят своя кръгозор и няма да позволят на Сила и Власт да приковат Прометей на ХХІ век.
    Студентите да изпратят електронно писмо с трите си имена, ЕГН, специалност в съответен университет, адрес, телефон и срок, в който ще изпратят есетата си. Желателно е резюметата да са написани лично, а не чрез преводач.

    ОтговорИзтриване