вторник, 29 април 2014 г.

събота, 19 април 2014 г.

Няма картотека на запалянковците, виновни няма, първоначално журналистите обвиняват полицията

Фотограф Чулова 19 април 2014 г. Вниманието към играта беше понижено поради пироманията и опасностите, които трябваха да избегнат играчите, съдиите, мирната публика и хората, които по служба се налагаше да присъстват на този буквално двубой. Война или любов?

Фотография от мача на 19 април в Пловдив

Полицията ме провери три пъти: чантата, картите и дали имам право да остана на прес-конференцията. Не са били толкова съвестни с бултрасите и ултрасите, които ми развалиха мача. Ще трябва да има журналистическа делегация до Дирекцията на полицията.

Играчите и децата в публиката търсиха бомбоубежища

Apr 19, 2014
Мачът в Пловдив между "Локомотив- Пловдив" и "Ботев-Пловдив" беше прекратен поради невъзможност да се играе във военна обстановка. Полицията не беше проверила ултрасите и бултрасите, които бяха подготвили експлозиви. Хвърчаха павета и най-лекото беше един банан, който Кабаков изнесе извън терена. Понесохме големи унижения. Мене лично ме провериха петима полицаи. За съжаление, ултрасите и бултрасите, готови на футболно хулиганство минаха между капките.

събота, 5 април 2014 г.

Стихове, посветени на Мария Чулова

Стихотворения, посветени на Мария Чулова от Людмил Попов и д-р Боню Бонев, прочетени във Военния клуб през месец декември 2013 г. На Мария Чулова Виж Чулова Мария с хубост безподобна, ней скромността краси я, изящност на мадона. Тя книга да напише с песни стихогласни, най-първа е от всички: с това сме ний съгласни. Или в наука сложна да ни разкрие тайни, на слово за велможи и чудеса незнайни, тя първа е отново. С перото талантливо духът ни ще докосне или сърце игриво. И днес я поздравявам за тези нови химни и тайно се надявам с усмивка да ми кимне. 10 декември 2013 г. Людмил Попов Завършил фотографско училище „Юлиюс Фучик”, СУ „Св. Климент Охридски” – българска филология. На Мария Говориш тихо и спокойно и, щом заслушам се отново, долавям текстове достойни за живото научно слово. А стегнатото малко томче в съкровищница ще остане, така четящото потомче ще разбере, че scipta manent. Премерена, не многословна, ти барда имаш все предвид и да го следваш си готова, щом Brevity is the soul of wit. 18 декември 2013 г. д-р Боню Бонев, автор на епиграми и поеми Людмил Попов е завършил фотографско училище „Юлиюс Фучик”, СУ „Св. Климент Охридски” – българска филология.